Προσφορά ιστοσελίδας
 
 

Αρχική / Αναβάθμιση Η/Υ

Σε περίπτωση που νιώθετε πως ήρθε η ώρα να αγοράσετε καινούριο υπολογιστή ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.Το άριστα ενημερωμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει και να υλοποιήσει για εσάς συμφέρουσες λύσεις αναβάθμισης ώστε να μη μένετε πίσω από τις εξελίξεις της τεχνολογίας.

Μετά τον έλεγχο του υπολογιστή σας και την εκτίμηση του είδους της αναβάθμισης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, αναλαμβάνουμε εμείς να προμηθευτούμε και να τοποθετήσουμε το κατάλληλο υλικό αναβάθμισης που θα συνδυάζει τη φθηνότερη τιμή της αγοράς με την αποδοτικότερη λύση.

Σε κάθε αναβάθμιση σας παρέχουμε πέραν της εργοστασιακής εγγύησης των ανταλλακτικών και εγγύηση καλής λειτουργίας του Η/Υ.
 

Αναβάθμιση Desktop

Ο τεχνικός μας έρχεται στο χώρο σας, ελέγχει τον υπολογιστή σας και συζητάει μαζί σας για τις δυνατότητες αναβάθμισης ανάλογα με τη χρήση που θέλετε να κάνετε.
 

Αναβάθμιση Laptop

Οι δυνατότητες αναβάθμισης ενός laptop είναι αρκετά πιο περιορισμένες, ωστόσο με τις κατάλληλες επεμβάσεις και με μικρό σχετικό κόστος η απόδοση του laptop σας θα είναι αισθητά βελτιωμένη.
 

Η Εταιρεία | Διαφήμιση | Περιοχές Κάλυψης | Τρόποι πληρωμής | SiteMap | Επικοινωνία  

Copyright 2013 Pcaid