Προσφορά ιστοσελίδας
 
 

Αρχική / Επισκευή Laptop - Netbook

επισκευή λαπτοπ
οθόνη

Πρόβλημα στο σκληρό δίσκο

Εάν ο υπολογιστής σας, δε σας επιτρέπει την πρόσβαση στο σκληρό δίσκο ή σε συγκεκριμένα τμήματά του, είναι αδύνατη, δηλαδή, η πρόσβαση στα αρχεία σας, ο τεχνικός μας ελέγχει κατά πόσο η φύση της βλάβης επιτρέπει την επιδιόρθωση του μέσου, οπότε προχωράει στην επισκευή ή -εφόσον  διαπιστωθεί πως ο σκληρός δίσκος είναι οριστικά κατεστραμμένος- στην αντικατάστασή του. Αναλαμβάνουμε, επίσης, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση την έρευνα αγοράς του καινούργιου σκληρού δίσκου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και στην πιο συμφέρουσα τιμή.
 

Υπερθέρμανση Laptop

Η υπερθέρμανση του φορητού σας υπολογιστή μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στα εσωτερικά του κυκλώματα. Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι τέτοιο είναι πολλοί και συνήθως το αντιλαμβάνεστε όταν "τρέχετε" βαριά προγράμματα ή παιχνίδια. Το κόστος μιας τέτοιας επισκευής είναι σχετικά μικρό ιδίως αν λάβουμε υπόψιν το κόστος της βλάβης που μπορεί να προκληθεί στο φορητό σας υπολογιστή αν δεν τον επισκευάσετε εγκαίρως.

πληκτρολογιο

Χαλασμένο πληκτρολόγιο

Συχνό πρόβλημα που παρουσιάζεται στους φορητούς υπολογιστές είναι η βλάβη στο πληκτρολόγιο. Η βλάβη μπορεί να οφείλεται είτε στην επικοινωνία του πληκτρολογίου με τη μητρική κάρτα είτε σε πλήκτρα που λείπουν ή είναι σπασμένα. Η επιδιόρθωση μπορεί να γίνει σε κάθε περίπτωση, ωστόσο για συγκεκριμένες βλάβες η αγορά καινούργιου πληκτρολογίου είναι απαραίτητη, οπότε αναλαμβάνουμε να το προμηθευτούμε εμείς για εσάς.

τροφοδοτικό

Βλάβη στο τροφοδοτικό

Εάν όταν συνδέετε το φορητό υπολογιστή σας στο ρεύμα δε λειτουργεί ή η φόρτιση της μπαταρίας διακόπτεται όταν μετακινείται το καλώδιο, τότε υπάρχει βλάβη στο τροφοδοτικό ή στο βύσμα που συνδέεται με το laptop.
Οι τεχνικοί μας εντοπίζουν πού οφείλεται η βλάβη και στις περισσότερες περιπτώσεις προχωράμε στην επισκευή του βύσματος ή του φθαρμένου καλωδίου, η οποία είναι πολύ πιο συμφέρουσα από την αγορά καινούργιου τροφοδοτικού.
 

Θορυβώδης λειτουργία

Η θορυβώδης λειτουργία ενός laptop οφείλεται στην κακή λειτουργία του συστήματος ψύξης του. Συχνά,  τα ανεμιστηράκια του φορητού υπολογιστή,  τα οποία βοηθούν στην αποβολή της θερμότητας, εξαιτίας της συνεχούς λειτουργίας τους, φθείρονται και  συσσωρεύεται σε αυτά σκόνη, με αποτέλεσμα να ακούγεται ένας χαρακτηριστικά έντονος θόρυβος.
Οι τεχνικοί μας αντικαθιστούν τα προβληματικά ανεμιστηράκια με καινούργια και εγγυώμαστε για τη σωστή τους λειτουργία.

Επωφεληθείτε της Πολιτικής Πολλαπλών Υπηρεσιών σε μία μόνο επίσκεψη του τεχνικού μας, και εξοικονομήστε το 50% της χρέωσης για τις πρόσθετες υπηρεσίες!
 

Η Εταιρεία | Διαφήμιση | Περιοχές Κάλυψης | Τρόποι πληρωμής | SiteMap | Επικοινωνία  

Copyright © 2013. All Rights Reserved.