Προσφορά ιστοσελίδας
 
 

Αρχική / Έρευνα Αγοράς


Έρευνα αγοράς

Η επιλογή του ιδανικού Η/Υ, laptop, netbook αλλά και περιφερειακών συστημάτων, μέσα από την πληθώρα προϊόντων της σύγχρονης αγοράς ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι μία αρκετά σύνθετη διαδικασία.

Το ζητούμενο είναι ο νέος Η/Υ να καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη και επιπλέον να ανταποκρίνεται στις οικονομικές του δυνατότητες. Εξίσου σημαντική είναι η επιλογή του λειτουργικού συστήματος καθώς και του λογισμικού - των προγραμμάτων, δηλαδή- που θα εγκατασταθούν στο νέο Η/Υ.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας ενημερώνεται συνεχώς για τα τελευταία προϊόντα της αγοράς και σας καθοδηγεί στην αγορά του κατάλληλου για εσάς ηλεκτρονικού υπολογιστή, laptop, netbook αλλά και εκτυπωτή, πολυμηχανήματος, scanner, ηχοσυστήματος και κάθε άλλου περιφερειακού συστήματος για τον υπολογιστή σας.
 


Οι Υπηρεσίες μας

1. Συζητάμε μαζί σας ώστε να διερευνήσουμε τις ανάγκες σας, παρουσιάζοντάς σας τις βασικές κατηγορίες Η/Υ ανάλογα με τη χρήση τους, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

2. Σας παρουσιάζουμε εξατομικευμένες προτάσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

3. Αναλαμβάνουμε την παραγγελία από το κατάστημα της επιλογής σας, και κάθε συνεννόηση με το κατάστημα για την παράδοση και την πληρωμή.

4. Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο αρτιότητας του hardware καθώς και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση όλων των προγραμμάτων του νέου Η/Υ.
 

Η Εταιρεία | Διαφήμιση | Περιοχές Κάλυψης | Τρόποι πληρωμής | SiteMap | Επικοινωνία  

Copyright © 2013. All Rights Reserved.