Αρχικ / Η Εταιρεα

Η επιχερησ μας εδρεει στην Αθνα και δραστηριοποιεται στο χρο των ηλεκτρονικν υπολογιστν και ειδικτερα στην τεχνικ υποστριξη Η/Υ, laptop και περιφερειακν συστημτων.

Το προσωπικ μας διαθτει εξειδικευμνη κατρτιση στο αντικεμενο, αντερης και αντατης εκπαδευσης και πολυετ περα στο χρο της παροχς υπηρεσιν ηλεκτρονικν υπολογιστν. Παρακολουθομε την αγορ των Η/Υ και ενημερνομαστε διαρκς πνω στις εξελξεις των νων τεχνολογιν.

Στχος μας εναι η μεση και εξειδικευμνη εξυπηρτηση, η παροχ εξατομικευμνων, αξιπιστων λσεων και υψηλο επιπδου υπηρεσιν σε εταιρεες, επαγγελματες και ιδιτες, σε τιμς ιδιατερα ανταγωνιστικς.

Στοχεουμε στο συνδυασμ ταχτητας, χαμηλο κστους και αξιοπιστας των υπηρεσιν μας, χαρακτηριστικ που χουν οδηγσει στην σταθερ και συνεχς αυξανμενη ανπτυξη της επιχερησς μας.

Με υπευθυντητα, επαγγελματισμ και γνση του αντικειμνου χουμε συνεργαστε με πολυριθμους επαγγελματες και εταιρεες καθς και με ιδιτες. Η σταθερ προτμηση και η ικανοποηση των συνεργατν και των πελατν μας αποτελον τον κριο στχο μας και εναι η καλτερη απδειξη για την ποιτητα των υπηρεσιν μας.
 

pcaid.gr
Τεχνικ Υποστριξη Η/Υ

Σουλου 13, γιος Δημτριος
Τ.Κ.173 42


Προβολ μεγαλτερου χρτη

Η Εταιρεα | Διαφμιση | Περιοχς Κλυψης | Τρποι πληρωμς | SiteMap | Επικοινωνα  

Copyright © 2013. All Rights Reserved.